Enjoy beautiful moments

Hoe breng jij je drukke privé- en werk leven in balans?


Waarom ik voorlezen zo leuk vind!

Laten we even met een klein geheimpje beginnen, ik houd niet van lezen. Het gaat me niet snel genoeg, en kan bij lezen echt niets anders tegelijkertijd doen. Kortom ik ben geen goed schoolvoorbeeld. Maar voorlezen, dat is echt ontzettend leuk.

Dan doe ik stiekem een heleboel dingen tegelijkertijd: Als ik mijn dochter voor lees leer ik haar een hoop nieuwe woorden, nieuwe zinsconstructies of überhaupt gewoon helemaal nieuwe dingen.


Eerste ochtend na de vakantie

Ow nee zo laat, ik ben de wekker vergeten te zetten. Ik schiet uit bed en probeer de jongens wakker te maken. “Goeiemorgen mannen, wakker worden”. Er komt wat gekreun en gerommel onder de dekens vandaan, met de vraag waarom? “Nou, het is de eerste schooldag na de vakantie”.


Stom verbaasd!

Na een drukke werkdag haal ik de kinderen op bij opa en oma. De boys hebben al schoolvakantie dus dan is het feest om de hele dag bij opa en oma op de boerderij te zijn. Op de boerderij is van alles te doen, trampoline, een hut, fietsen, steppen en nog veel meer. Aangekomen bij de kinderen, worden we verrast met een barbecue. Wat heerlijk zeg, we kunnen zo aanschuiven en worden voorzien van veel lekkers.

Schoolvakantie zijn jouw kinderen er ook zo aan toe?

Wat een heerlijk vooruitzicht, de schoolvakantie komt eraan. De toetsen zijn achter de rug en de rapporten zijn binnen. Tijd om te gaan relaxen. Maar die tijd net voor de vakantie is allerminst relaxed. Althans zo ervaar ik die laatste weken voor de zomervakantie, en jij?