Enjoy beautiful moments

Hoe breng jij je drukke privé- en werk leven in balans?

Stom verbaasd!

Na een drukke werkdag haal ik de kinderen op bij opa en oma. De boys hebben al schoolvakantie dus dan is het feest om de hele dag bij opa en oma op de boerderij te zijn. Op de boerderij is van alles te doen, trampoline, een hut, fietsen, steppen en nog veel meer. Aangekomen bij de kinderen, worden we verrast met een barbecue. Wat heerlijk zeg, we kunnen zo aanschuiven en worden voorzien van veel lekkers.

Rond acht uur is het tijd om naar huis te gaan. Door het warme weer mogen de mannen wat langer opblijven. We besluiten om nog even voor in de tuin te gaan zitten, daar is het nog lekker koel. Op het bankje voor het huis neem ik met mijn jongens, onder het genot van een glaasje drinken, nog even de dag door. Ze hebben veel te vertellen want ze hebben weer van alles beleefd bij opa en oma. Om de beurt vertellen ze hun wilde verhalen. Wat toch fijn dat ze zo’n mooie dag hebben gehad.

Maar dan…… opeens zien we een auto rondjes rijden. We zeggen tegen elkaar: “Het lijkt wel of ze iets zoeken”. Op een gegeven moment parkeert de vrouw de auto langs de weg en de kinderen springen met hun mobiele telefoon de auto uit. Ze staan midden op de weg met hun mobieltje in de hand. Ik denk bij mijzelf wat is daar aan de hand. Eerst rondjes rijden en dan midden op de weg met je mobiel in de lucht staan zwaaien. Ik hoor heel hard…”Ja, mam ik heb hem…” en de kinderen springen weer in de auto en ze rijden weer een stukje verder en het hetzelfde ritueel herhaald zich.

“Nou ja”, zeg ik hard op en ik schiet in de lach. Ongelofelijk ze zijn gewoon aan het Pokémons vangen en rijden met de auto het hele dorp rond. Echt een Pokémon hype! Ik dacht dat de Pokémon app bedoeld was om de kinderen meer te laten bewegen? Mijn mannen moeten er ook om lachen en we kletsen nog even door over Pokémon. Gelukkig beginnen mijn kinderen nog niet over de app ;-) Ik geloof meteen dat de app maker en de telecombedrijven heel blij worden van deze hype.

Hebben jouw kinderen ook al de Pokémon app? Wat vind jij van deze hype?


Geplaatst door Serina Klein op 25 juli 2016  


comments powered by Disqus