Enjoy beautiful moments

Hoe breng jij je drukke privé- en werk leven in balans?


Daar gaan we dan, bepakt en bezakt richting Beverwijk. Wat een leuke dag was dat.

Sinds een paar maanden heb ik een mooie webshop in kledingIn onze EBM-shop vind je nice price fashion. Top dameskleding van mooie merken, gemaakt in Europa en van kwaliteits materialen. Wij, als EBM-shop, gaan mee met nieuwe trends, volgen de mode daarom op de voet. Bij ons geen lange rekken vol dezelfde kleding, wel steeds nieuwe kleding in kleine oplage, die aansluit op het seizoen. Door de voor elke gelegenheid gekozen dameskleding, tover je jezelf in een handomdraai om van sportief naar klassiek, van super chique naar casual of gewoon naar een kledingstijl waarin jij je super voelt. Kleding waarin je helemaal jij bent.

Mijn webshop is gevestigd in Hippolytushoef, in de kop van Noord-Holland. Bestelling gaan online, maar er wordt ook gewoon bij mij afgehaald.


Sinterklaas, hoe zit dat nou?

Ik loop door de supermarkt en zie al die lekkere dingen voorbij komen. Nee, dan bedoel ik niet de knappe mannen. Maar die heerlijke chocoladeletters en die grote zakken met pepernoten. Dan denk ik, wat is het nog vroeg voor al die lekkernijen. O, ja en ik denk ook, dit is helemaal
niet goed voor mij ;-)


Welvaart is armoede

Na een lezing door Willem van Doorn uit langedijk, met alledaagse anekdotes en muziek uit een bijzonder genre, bleef de terloopse opmerking ‘Welvaart is armoede’, bij me hangen. Van Doorn is meer dan veertig jaar werkzaam geweest in de agrarische sector, heeft dus veel zien veranderen. Het verhaal van een man, zoals hij het zelf vertelde van eenvoudige komaf en die als oudste zoon gedoemd was het bedrijf van zijn vader over te nemen terwijl de jongere kinderen konden gaan studeren, raakte.


Ik, een keukenprinses? Nee!

Elke dag weer de vraag; wat gaan we vanavond eens eten. Pfoe, ik vind het altijd lastig om elke dag opnieuw iets eetbaars te verzinnen. En dan het boodschappen doen, ik snap niet dat sommigen voor een hele week al weten wat ze willen eten. Het is ook niet mijn favoriete klus dat koken, dat moet ik bekennen, maar toch wil ik graag gevarieerd en ook nog een gezonde prak op tafel zetten.


Mam, de multitasker

Als werkende oma en moeder van een bloggende dochter kan ik niet achterblijven om het eens te wagen. Ik ben van de generatie die de combi: werk, kinderen, thuis, hobby en meer zelf mocht uitvinden. Nu had ik het geluk dat mijn moeder heel vooruitstrevend was en altijd haar eigen geld heeft weten verdienen. Bedden opmaken en afwassen konden wel in een daluurtje. Zij werkte in een tijd waar het huwelijk automatisch betekende ontslag, ook al was je een multitasker, nooit ziek of een topper. In mijn tijd betekende kinderen krijgen ontslag, in het huwelijk treden kon nog net.


Wat een actie!

Alle spullen in de tas, alle papieren mee, check, check dubbel check. Ja hoor, ik kan gaan. Op naar mijn afspraak, tommy wijst mij de juiste weg naar de plaats van bestemming. Niet voor mijn werk, maar een privé afspraak.