Enjoy beautiful moments

Hoe breng jij je drukke privé- en werk leven in balans?

Daar gaan we dan, bepakt en bezakt richting Beverwijk. Wat een leuke dag was dat.

Sinds een paar maanden heb ik een mooie webshop in kleding, www.ebm-shop.nl. In onze EBM-shop vind je nice price fashion. Top dameskleding van mooie merken, gemaakt in Europa en van kwaliteits materialen. Wij, als EBM-shop, gaan mee met nieuwe trends, volgen de mode daarom op de voet. Bij ons geen lange rekken vol dezelfde kleding, wel steeds nieuwe kleding in kleine oplage, die aansluit op het seizoen. Door de voor elke gelegenheid gekozen dameskleding, tover je jezelf in een handomdraai om van sportief naar klassiek, van super chique naar casual of gewoon naar een kledingstijl waarin jij je super voelt. Kleding waarin je helemaal jij bent. Mijn webshop is gevestigd in Hippolytushoef, in de kop van Noord-Holland. Bestelling gaan online, maar er wordt ook gewoon bij mij afgehaald.

Maar we dwalen af, want daar gaan we dan bepakt en bezakt was ik aan het vertellen. Ook vertelde ik dat ik mijn kleding via mijn webshop verkoop. Maar het leek mij ook wel een leuke uitdaging om dat eens te proberen op een markt. En waarom dan niet meteen een lekkere grote markt. Welja.. met de moto doe eens gek. Zo gezegd ….. zo geregeld. Via internet een kraam geboekt en we zien wel waar het schip strand. Weken voor de markt bezig geweest met prijzen inpakken en alle benodigdheden regelen. Daar komt dan toch weer meer bij kijken dan je denkt. Maar ook weer ontzettend leuk om dit te ondernemen.


De auto vol geladen en samen met mijn partner in crime op weg naar Beverwijk. Het was nog donker en lekker rustig op de weg, dus dat was een goed ritje. Nou daar waren we aangekomen… en wat nu. Auto geparkeerd en maar eens in de grote loods kijken waar ons plekje is. Op de grond staan de nummers van de kramen. We hadden hem al gauw gevonden, mooie stek hadden wij het idee. Alles uit de auto gesjouwd vanaf de parkeer plek want je kon niet met de auto bij je kraam komen. We vonden een karretje en die hebben we maar gewoon gepakt. Niemand keek ons raar aan, dus dat zal wel goed gegaan zijn. Rekken in elkaar en alles naar ons zin inrichten. Zo langzaamaan kwamen de andere standhouders hun stand opbouwen. De vaste kraamhouders hadden alles al klaar staan en haalde het zeil eraf en konden zo aan de slag.

We hadden veel aanspraak en bekijks van onze buren ondernemers. Iedereen kwam zich even voorstellen en een praatje maken. Ze wilde natuurlijk alles van ons weten. We kregen heel veel tips. Waar wij natuurlijk als groentjes erg blij mee waren. Ook begrepen wij dat wij niet de mooiste plek hadden en beter konden bellen voor een mooie hoekplek. Nou ja moeten we dat wel doen, we staan net. Toch maar gebeld en geregeld. Dus alles kon weer verhuisd worden. Maar gelukkig hing alles al aan de rekken met wieltjes, dus het verhuizen was zo geregeld.

Rond 10 uur half 11 kwam de markt op gang. Leuke gezellige mensen. Na een lange dag waar we erg van hebben genoten en veel van hebben geleerd hebben we alle spullen weer in de auto geladen, kacheltje aan en op naar huis. Op naar de volgende markt met alle tips in ons achterhoofd.

Geplaatst door Serina Klein op 23 januari 2017