Enjoy beautiful moments

Hoe breng jij je drukke privé- en werk leven in balans?


Het combineren van je studenten leven

Je kent het vast nog wel (van vroeger), je bent een drukke student in een bruisende stad. Een borrelavond is een avond die je het liefste niet té vaak wilt overslaan, om nog maar te spreken over je thuis studie-uren die je eigenlijk alleen maar spendeert aan het kijken van je favoriete series op Netflix. Hoe combineer je dat nu met elkaar?


Geniet!

Mijn naam is Lisa en ik ben trotse eigenaar van Lisa in the Sky (http://lisainthesky.com) . Ik houdt mij vooral bezig met lekker en gezond eten, anderen inspireren, maar ook van het leven blijven genieten. Van het leven blijven genieten kan alleen naar mijn mening als je leven in balans is.


Rennen en vliegen

De meeste mama's weten denk ik wel wat ik bedoel, dat als je vrij bent je die dag zo mega druk bent je blijft maar rennen.
Zo is dat hier ook, uit school halen is voor de jongste half 12, voor de oudste kwart over 12, zitten op dezelfde school maar heeft met onderbouw en bovenbouw te maken. Wie dat ooit bedacht heeft?


Leven in balans met kinderen

Voordat de kinderen geboren waren werkte in vijf dagen. Daarnaast sprak ik veel met vrienden af en waren er allerlei andere ‘verplichtingen’. Naast deze afspraken ging ik regelmatig hardlopen en in het weekend ging ik er graag per fiets of te voet op uit.


Geen twintiger meer maar wel een super dertiger!

Na een warme dag tut ik me op voor een avondje uit. Ik ben geen 20 meer dus ja, dan is er wat werk aan de winkel en daarbij ik ga ook niet ieder weekend meer op stap. Moet er trouwens ook niet aan denken, de volgende ochtend brak opstaan.

Kaak uit de kom geknarst!

Hoe houd je je werk en privé in balans als er helemaal geen balans is? Als sales consultant werk ik met targets, niet met vaste werkuren. Ik klok niet om een bepaalde tijd in en uit, het werk moet gewoon af. Dit maakt dat sommige dagen lang, druk en hectisch zijn, afgewisseld met dagen waarin ik meer tijd heb om koffie te drinken dan er werk te doen is. Het ultieme flexibele werken! Door deze structuur, of eigenlijk het gebrek daaraan, maakt mijn privé en werkleven één en dezelfde.


Tijd voor jezelf moet je je daar schuldig over voelen?

Het is genieten om kinderen te hebben en om samen leuke dingen te doen. Maar af en toe even “Me time” is ook erg fijn. Moet je je daar schuldig over voelen? Nee, zeker niet. Als je moeder bent mag je ook weleens een andere titel hebben.