Enjoy beautiful moments

Hoe breng jij je drukke privé- en werk leven in balans?

Rennen en vliegen

De meeste mama's weten denk ik wel wat ik bedoel, dat als je vrij bent je die dag zo mega druk bent je blijft maar rennen.
Zo is dat hier ook, uit school halen is voor de jongste half 12, voor de oudste kwart over 12, zitten op dezelfde school maar heeft met onderbouw en bovenbouw te maken. Wie dat ooit bedacht heeft?? Ik vind het super onhandig. Daarna allebei weer naar school om half 2 en half 4 weer ophalen. Dan heb ik het nog niet over de sportclubjes en afspreken met vriendinnetjes, boodschapjes, huis aan kant en koken. En daarna meteen weer door met opruimen, kids douchen, nog even een spelletje doen en ze naar bed brengen.

                     

Maar eigenlijk als je het zo allemaal na elkaar zegt lijkt het een opgave en lijkt het niet eens leuk, maar zo zie ik het niet. Ik vind het rennen eigenlijk wel lekker en geniet er tussendoor ook van. Juist van gezellig lunchen met de kids, een spelletje doen, lekker naar buiten en om je heen kijken. Dat geef ik mijn kinderen ook echt mee dat je moet genieten van de kleine dingen om je heen. Mijn dochter Fenna geniet van een bloemetje, een vlinder en samen iets leuks doen. En mijn zoon Bink van een vliegtuig en toevallig vanmiddag nog van een paard en wagen door de straat.

Momenteel sport ik niet, dat stel ik maar steeds uit. Terwijl ik heel goed weet dat je erna er veel voldoening uit haalt... Maar goed dat is dus iets wat op mijn lijstje staat.

Over lijstjes gesproken..... Als ik soms weet wat ik allemaal moet doen de volgende dag dan kan ik er wel eens als een berg tegenop zien. Wat mij dan echt helpt is juist een lijstje maken, heerlijk! En dan lekker afstrepen geeft me echt rust. Naast het genieten en leuke dingen doen met mijn kindjes ga ik ook graag lunchen met een vriendin of gezellig even koffie drinken. En daarnaast is mijn hobby instagram. Ik ben er de laatste tijd weer wat actiever en ik vind het ontzettend leuk om foto's te maken van mijn interieur, ik heb een beetje een scandinavische inrichting. En daarom ben ik sinds kort ook een blog begonnen waar ik veel energie van krijg. www.homeofsha.nl
En eigenlijk moet je ook gewoon alles een beetje nuchter bekijken, als je het steeds maar heel druk hebt dan doe je iets niet goed denk ik. Ik vind het ook heel lekker om tussendoor even helemaa niets te plannen en gewoon even lekker met de VT wonen op de bank. Want na zo'n drukke dag is het de volgende dag gewoon weer een werkdag. Maar dat past nu even niet in deze blog...
Uiteindelijk doen we allemaal maar wat toch? Gewoon doen waar je je happy bij voelt en dat dan lekker vaak doen. En dingen een beetje los kunnen laten.

Geplaatst door Sharon op 2 september 2016Wie is Sharon?

Ik ben Sharon, ben net begonnen met bloggen op www.homeofsha.nl 
Ik woon samen met mijn vriend en 2 kindjes, dochter van 9 en zoontje van 4.
En ik werk nu 1,5 jaar in een kleding winkel voor dames en heren.