Enjoy beautiful moments

Hoe breng jij je drukke privé- en werk leven in balans?

Tijd voor jezelf moet je je daar schuldig over voelen?

Het is genieten om kinderen te hebben en om samen leuke dingen te doen. Maar af en toe even “Me time” is ook erg fijn. Moet je je daar schuldig over voelen? Nee, zeker niet. Als je moeder bent mag je ook weleens een andere titel hebben.

Dan heb je ook wat
Yes, het is vrijdag nog een dagje werken en dan lekker weekend. Drukke week achter de rug en best wel gaar nu. Mijn telefoon gaat en denk ow nee he, ik wil nu naar huis en weekend houden. Maar gelukkig, het is een lieve vriendin. Ze vraagt of het niet weer eens tijd wordt dat we gezellig uit eten gaan. JAAAAA, dat wordt zeker tijd!

Het is prachtig weer en we besluiten daarom lekker op tijd naar de stad te gaan, om voor het eten nog even een terrasje te kunnen pakken. Onderweg bedenken we dat het koopavond is, de kans voor een rondje langs de winkels. Het zat niet in de planning, maar des te leuker en wat heb je dan. Wat? Tassen vol trendy kleding. Na het shoppen een hapje eten en lekker nazitten met een borrel buiten op het terras.

Gezellige mensen
We vallen met onze neus in de boter want het is ook nog eens kermis. Het is een gezellige drukte in de stad. Wij gaan lekker zitten kletsen en mensen kijken die zich vermaken op de kermis en waar kinderen voor de kermisattracties hun beurt afwachten. Er zitten spontane, gezellige mensen naast ons aan een tafel, die ons vertellen wat zij zo leuk vinden aan de kermis. We babbelen honderd uit en genieten van de gezelligheid.

Dan opeens naast mij… “Zullen we ook nog even in dat “draai ding”?”. Draai ding!! Jij bent gek, heb net gegeten, dat komt niet goed. Uurtje later… “Ik ga even pinnen…”. En komt ze terug met 2 kaartjes. Nou vooruit dan maar, samen in “het draai ding”.
                   

              

Jeetje, wat een rit zeg. Vroeger kon ik wel tig keer in zo’n attractie. Maar nu vindt mijn maag dat niet meer zo leuk. Toch voelden we ons weer even 18, giechelend stappen we uit en lopen we het rondje verder.

Op naar huis, maar voor dat we gaan even langs de snoepkraam voor de kids. Ook al heb je even “Me time” die lieve mannetjes blijven altijd in mijn hoofd. Als ik thuis ben kijk ik nog even bij mijn mannen, die lekker liggen te slapen. Wat zijn ze toch zoet en wat een heerlijke avond. Dit had ik gewoon even nodig, weer helemaal opgeladen kunnen we er tegenaan.

Kunnen jullie ook zo genieten van een “Me time”?

Geplaatst door Serina Klein op 4 augustus 2016