Enjoy beautiful moments

Hoe breng jij je drukke privé- en werk leven in balans?

Kom maar op met die vakantie koffer!

Dames kleding koop je bij 't Mode Winkeltje

Heb je ook al vakantie kriebels? Of mag je nog een paar weken werken? Op kantoor is het merkbaar dat de vakantietijd in het vizier komt. Parkeerplekken te over en veel bureaustoelen leeg. Wat is het toch altijd weer een heerlijk vooruitzicht, die vakantietijd.

Heb jij al een vakantie geboekt of wacht je op de last minute aanbiedingen? Wij zijn van de last minute surprises, niet altijd even slim maar we laten ons graag verrassen. En door de drukte komt het boeken er ook vaak niet van.

Als je dan op vakantie gaat, wie van jullie heeft dan de grootste koffer? Volgens mij zijn wij vrouwen dat, zo’n reusachtige koffer waarin alle gaatjes vol gepropt worden. Geen koffer te klein en geen dames kleding te veel. Een man is al snel tevreden met een onderbroek, broek en een shirt. Maar wij willen toch voor elke gelegenheid iets leuks mee. En dan niet één setje, maar liever twee of drie, want ja… je weet maar nooit.

De kleding moet niet alleen mooi zijn maar vooral lekker draagbaar en ook nog betaalbaar. Als je naar het zwembad of strand gaat, wil je iets hebben voor over je badpak of bikini. Leuk om dan een tuniekte dragen die je makkelijk uit kan trekken, als je in het water wilt springen. Op het terras een leuk jurkje en bij de stacaravan een casual en toch een beetje chique outfit. En tops,  die hebben wij nooit genoeg mee. En als knaller een trendy tas die je outfit compleet maakt.

In onze shop vind je voor al je wensen wel een setje die je de uitstaling geeft die je wenst EN het is ook nog eens betaalbare kleding. Is je interesse gewekt, neem een kijkje in onze webshop http://www.tmodewinkeltje.nl/ Hier vind je kwaliteit dameskleding met leuke, betaalbare prijzen. Wij rekenen geen verzendkosten en je hebt de keuze uit vooraf of achteraf betalen. Jij verdient het toch ook om er mooi uit te zien?Geplaatst door Serina Klein (www.tModeWinkelje.nl) op 16 juli 2017