Enjoy beautiful moments

Hoe breng jij je drukke privé- en werk leven in balans?

Top 5!

Hoe ziet jouw top 5 geluksmomentjes of genietmomentjes eruit?
Heb jij ook een top 5 van momenten waarmee je je drukke leven in
balans houdt?

Mail mij dan via info@enjoybeautifulmoments.nl 

                             


Top 5 van Ingelise

Hoi! Ik ben Ingelise, een freelance journalist en blogger die op dit moment in Amsterdam woont. Een top vijf van mijn favoriete dingen in het leven… Wat is dat moeilijk! Ik heb namelijk heel erg veel fijne dingen om me heen en die ik mag doen. Daarom in totaal willekeurige volgorde: mijn favoriete vijf dingen waar ik me dagelijks mee mag omringen.Top 5 van Lauri

Ik ben een enorme voorstander van het kijken naar de positieve dingen in het leven. Toen ik een oproepje zag waarin werd gevraagd of mensen hun top vijf geluksmomentjes wilde delen, voelde ik me gelijk aangesproken. In een wereld vol armoede, racisme, vluchtelingen, oorlog, corrupte mannen in pak en misdaad is het soms makkelijker om te zeggen dat de wereld naar de knoppen is. Wat een heel stuk moeilijker is, is om nog steeds al het mooie in deze wereld te zien. Ik wil iedereen uitdagen om de moeilijke weg te nemen en niet te vluchten in negatieve gedachte, want het leven is zo mooi, je hoeft alleen maar goed te kijken!


Top 5 van Patricia

Vandaag mag ik mijn top vijf van mooiste momenten met je delen. Ik probeer je mee te nemen naar hele afwisselende momenten die ik als mooi, bijzonder of waardevol ervaar.

Top 5 van Aileen

Aileen heeft voor ons haar top 5 op een rij gezet. Lees over haar drukke baan, eigen bedrijf en haar boek die zij geschreven heeft.

Top 5 van Judith

Mijn top 5 van dingen die ik graag doe omdat ik daar gelukkig van word en die ik ook bewust
doe om mijn leven in balans te houden!

Top 5 van Tessa

Tessa heeft voor ons haar top 5 gemaakt!