Enjoy beautiful moments

Hoe breng jij je drukke privé- en werk leven in balans?

Judith heeft voor ons haar top 5 gemaakt!

Mijn top 5 van dingen die ik graag doe omdat ik daar gelukkig van word en die ik ook bewust
doe om mijn leven in balans te houden!

#5.
Een stukje fietsen met mijn zoontje!
Toen hij nog voorop kon was het helemaal heerlijk, nu hij sinds een paar maanden achterop zit ook maar het is toch minder knus, je kan minder goed kletsen. Maar ik maak nog altijd graag fietstochtjes, het liefst door de natuur!

#4.
Koffie drinken met mijn kleine man!
Samen op de bank, allebei met een cappuccino (hij alleen melkschuim, in een klein borrelglaasje met een piepklein lepeltje) en iets lekkers erbij. Van zo’n moment genieten we allebei enorm. Mijn zoontje wacht ook echt netjes tot ik ook zit voordat hij begint aan zijn lekkernij en de cappuccino. “Gezellig hè mama”, zegt hij vervolgens als we allebei smullen.

#3.
Voorlezen!
Het vaste moment voor het slapen gaan is altijd iets om naar uit te kijken maar mijn zoontje komt ook vaak gedurende de dag aan met boekjes om samen te lezen. Voor mij is het echt een feest, zo gezellig met hem op schoot, zeker omdat hij echt dol is op boeken! Er is voor mij als mama dan ook niets fijners dan zo heerlijk samen een boekje lezen!

#2.
Tot nu toe waren het alleen maar dingen als mama, maar er zijn ook dingen die ik al graag doe van vóór de tijd dat ik mama ben natuurlijk!
Op nummer twee staat dan ook salsadansen!
Ik hou van de muziek, de vrolijke en ontspannen sfeer op de feesten en het simpele feit dat je aan het eind van één dansje al zó hebt kunnen genieten, dat het al zo’n beetje voldoende is om het een geslaagde avond te laten zijn!

#1.
Concerten bezoeken, daar word ik erg gelukkig van en mag echt op 1!
Ik vind het bijzonder wat muziek met je doet. En dan helemaal live muziek met passie gespeeld en met goed afgesteld geluid, laat ik dat er wel bij zeggen. Het maakt dan niet uit of het een huiskamerconcert is of in een stadion. En ook niet of het klassiek of rock is.
Met de kleine man bezoeken we ook kinderconcerten, en de liefde voor muziek zit er al helemaal in!

Geplaatst door Judith op 25 juli 2016

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Over Judith:

Ik ben Judith en woon met mijn partner en zoontje in het zuiden van het land. Ik ben een paar maanden geleden spontaan een kinderboekenblog gestart. Ik had (en heb) in de boekhandel en bieb soms last van keuzestress, er is namelijk zo ongelooflijk veel aanbod, dat ik besloot om anderen in elk geval te helpen door te schrijven over leuke boeken die bij zowel mijn zoontje (geboren in 2013) als bij mij aansloegen!

Neem gerust een kijkje: www.leesleeslees.blogspot.nl

comments powered by Disqus